Ledig lite till

Nu är bilen städad, allting tvättat och alla ”godsaker” urpackade. Trots värme och härlig sol har det varit full fart. Tvätten torkar ju i ett nafs, men att dammsuga i bilen när det är hur varmt som helst var ju inte så väldigt roligt. Tur att kvällarna är långa och ljusa och att man fått en viss träning på att ta siesta när det varit som varmast. Då blir det i alla fall en hel del gjort när det blivit kväller.

Idag blev det en ledig dag för vi åkte iväg och hälsade på mor. Nästan lika varmt där. Vinden från ost, svalkade faktiskt en del och det var 5 grader svalare än här i inlandet. Nu när vi är hemma igen packar vi om bilen för att dra iväg till caravanclubs camping Smednäset, utanför Linghed. Det ska bli skönt att komma iväg några dagar igen – älskar husbilslivet. Skulle nog kunna bo i bilen jämt.