21 juni

Igår kväll besökte vi campingens restaurang. Vi åt pizza och ostrullad kyckling och allting var jättegott. Tyvärr hade de en träkols-ugn de gräddade pizzorna i och när de eldade på lite mera, så for det fullt med sotflagor ner på oss. Vi satt ju ute. Det var mindre roligt att få svarta prickar på kläder och hud. Hmm.
Efteråt tog vi en runda på äventyrsgolfbanan. Den var riktigt trevlig och hela familjen gick runt på nästan samma slag. Som vanligt drog vi in markisen på kvällen och det var tur, för i natt har vi haft semesterns första oväder. Det har åskat, regnat och stormat. När vi tittade ut i morse, låg det barr, kvistar och grenar överallt. Frukosten blev därför inne idag. Det är ju inte så roligt om pålägget på mackorna blåser bort, för det stormar fortfarande. Ganska varmt trots allt och hittar man lite lä, går det hur bra som helst att sitta ute i bikini.

En reaktion till “21 juni

  1. Vad trevligt det är att läsa om era bravader. Kör försiktigt så träffas vi när ni kommer hem.//linden

Kommentarer är stängda.