Midsommarafton 19 juni

Jag vad ska man säga – ni ser hur vi tillbringar dagarna här på camping Le Capanne. Poolen är kanonhärlig och det är som en trädgård runtomkring, där alla solstolar finns. Ingen sand alltså. Havet ligger ca 2 km bort (på cykelavstånd) och håller närmre 30 grader.

Campingen är jättefin. Allt vi behöver finns här. Butik, äventyrsgolf, restauranger, pizzeria, bar och så förstås en bankomat, om man ska besöka alla uppräknade ställen. Servicehusen är kanonfina med kakel och klinker och allt är rent och fräscht. Och så poolen förstås. Att göra som Ferdinand, som sitter under sin korkek och luktar på blommorna, så ligger vi under ett olivträd och luktar på nerium-häckarna som kantar området. Vi kan också sjunga som Tomas Ledin – ”Och inte en droppe regn på fleeeera dar….” Synd att ni inte kan stämma in i den sången.
VARMA midsommar- hälsningar till alla! önskar vi som just nu sitter i skuggan eftersom det är 63 i solen…… phu…..

En reaktion till “Midsommarafton 19 juni

  1. Glad sommar på Er. Passa på o njut av värmen för här har vi 12 grader och regnet hänger i luften.Vi åker till gropen i Leksand o tittar på majstångsresningen i kväll och hoppas att det håller uppe under den tiden.KramInger o Anders

Kommentarer är stängda.