5 juni

5 juni
Då var vi äntligen på väg. Tyvärr är vädret inte det bästa – än. Vi har just nu ca 20 mil kvar till Helsingborg, men där tror jag att solen kommer att skina. Hittills har det varit dåligt med den varan. Rätt som det regnar kommer det en skur….. Strax utanför Jönköpng åt vi lunch – kycklingsallad med vindruvor. Ja ja g vet – det låter sisådär, men är fantastiskt gott. Serverad i engångs-ölglas, så är både balansproblem och disk borttrollade. Fiffigt!

I natt kommer vi att dra i handbromsen vid Farö, cirka 6 mil norr om Puttgarden i Dannmark. Här är en bra ställplats och vi har övernattat här förrut. Man står parkerad, nästan under vägen, som går högt däruppe på en bro. Antagligen blir natten kylig men vi behöver inte frysa. Vi har ju varandra!

En reaktion till “5 juni

Kommentarer är stängda.