5 juni

5 juni
Då var vi äntligen på väg. Tyvärr är vädret inte det bästa – än. Vi har just nu ca 20 mil kvar till Helsingborg, men där tror jag att solen kommer att skina. Hittills har det varit dåligt med den varan. Rätt som det regnar kommer det en skur….. Strax utanför Jönköpng åt vi lunch – kycklingsallad med vindruvor. Ja ja g vet – det låter sisådär, men är fantastiskt gott. Serverad i engångs-ölglas, så är både balansproblem och disk borttrollade. Fiffigt!

I natt kommer vi att dra i handbromsen vid Farö, cirka 6 mil norr om Puttgarden i Dannmark. Här är en bra ställplats och vi har övernattat här förrut. Man står parkerad, nästan under vägen, som går högt däruppe på en bro. Antagligen blir natten kylig men vi behöver inte frysa. Vi har ju varandra!


En reaktion på ”5 juni

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.