Nu är det nära!

Bara en arbetsdag kvar, sen bär det iväg. Trädgården är fixad, strömmingslådan lagad och ställd i frysen, inköpen hemma är avklarade och räkningarna fixade. Frisyren likaså. Var nyss till min frisör och klippte mej ”semesterkort”. Så skönt. Nu är det bara att ruska på huvudet, när jag badat. För det ska jag – flera gånger om dan, har jag tänkt. Här hemma blev det nästan vinter igen, men i Italien är det varmt och skönt.
Våra döttrar ska bli flyktingar i natt. Skolan har arbetat med ett projekt och i kväll/natt är det avslutning. Eleverna får en identitet och ett pass + lite pengar, när de anländer skolan, kl 19. Det kan bli besvärligt eller det kan bli bra. Oavsett ska de ut i skogen och imorgon när de kommer tillbaka, ska skolan föreställa Sverige. Någon kommer in, andra inte. Det blir säkert en nyttig lärdom, med lite ”överlevnads-stuk” på det hela. Hoppas bara inte det regnar allt för mycket på dem……
Själv sjunker vi ner i TV soffan, tittar på nåt ointresant och gör tidig kväll. Det ska bli sååå skönt med semester!


En reaktion på ”Nu är det nära!

  1. Förstår att du räknar ner. Hoppas du får en skön semester. själv jobbar jag en vecka till sen blir det en vecka semester – jobb två veckor sen blir det 5 veckor…det ska bli skönt. Vi håller oss med husvagn en så länge…Ha det gott!Kram//Ann (U-a)Ps. Lagt upp som favorit – måste juh spana in färden till Italien…:-)

Kommentarer är stängda.