Regn, regn

Och så regnar det. Igen. Fast jag ska väl inte klaga, det gör gott för mina små plantor och frön som kommit ner i rabatterna. Det blir säkert perfekt eftersom SMHI lovat kalasväder till helgen. Då blir det bra torkväder också. Det gäller ju att tvätta och göra allting färdigt under helgen. Snart styr vi ju kosan söderöver! Det är bara 5 arbetsdagar kvar. Då lovar jag att jag ska försöka uppdatera bloggen oftare – eller åtminstone, när vi står så vi kan använda oss av internet. Det finns ju wi-fi på flera platser som vi tänkt besöka. Har haft lite koll på vädret och hittils har det varit fantastiskt härligt där nere. Så jag hoppas verkligen att det fortsätter, för då kommer vi att få svettas lite, när vi vandrar i Chinque Terre.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.