phu….

I fredags skyndade jag mej från jobbet. Jag hämtade mor på järnvägsstationen. Snabbt hem och fixade fika. Det blev precis klart, så kom våra husbilskompisar. Ett par från Jönköping som vi lärde känna på en camping i Spanien för några år sedan. Nu hade vi inte träffats sedan i höstas och det var jätteroligt att de stannade på sin färd mellan Tällberg och Jönköping. På kvällen grillade vi och uppdaterade oss, vad som hänt sedan sist. Så trevligt vi hade.

Efter frukosten på lördagen for de vidare, hemåt. Och vi drog iväg på en liten marknad. Där blev det inköp av härlig ost från Stora Lunån och gott bröd från Brödleva. Lite hemlagad senap, slank också ned i inköpspåsen. Mumsigt.
På eftermiddagen var hela släkten iväg på China restaurangen och sedan följde allihopa med hem till oss på tårta och kaffe. Vädret var perfekt – men lite kallt – och det gick faktiskt bra att sitta ute på altanen och i trädgården och inta fikat.

Kvällen tillbringades i TV soffan, tittandes på Robinsson. Var vi månne de enda som inte tittade på Eurovision Song Contest? Jag erkänner- utan omsvep – att jag inte är intresserad av dylika arrangemang. Musik – jovisst – det tycker jag om och många låtar som tävlade var riktigt bra. Men att tävla i musik är ju egentligen helt tokigt. Det går bara inte. Se bara på resultatet så förstår du vad jag menar…….