Fredag igen

Ja så var det fredagskväll då och ytterligare en vecka har bara sprungit iväg. Helgen har lite spännande att bjuda på, få se hur det blir. Lusläste Sveriges största campingtidning, Caravanbladet, på eftermiddagen. Det är så roligt att läsa om camping och campingliv. Och finns det dessutom ariklar om resor – och då framförallt Italien – då blir jag glad. Vi hade tänkt att ge oss ut och campa i helgen, men väder och lite annat smått och gott kom ivägen.

Just nu sitter vi dock i bilen, som står parkerad på uppfarten. Våra tonårstjejer har ett gäng tonåringar här, så vi rymde ut hit. Lugnast så, för alla parter. Dom kommer säkert att ha en trevlig kväll. Just nu spelar dom Vikingaspelet, mellan regnskurarna. Det är ett spel som påminner om Kubb, men man spelar individuellt och det tar inte lika lång tid.

Här en bild på spelet, från sommaren 2007