Resten av helgen

Om du går och väntar på att få veta mera om Tabasco, får du vänta….

Resterande helg gjorde vi inte så mycket annat än att sola och ha det skönt. Det var ju medelhavs-varmt! Jo, vi tog en liten prommenad bort till Åsby Trädgård och gjorde som Ferdinand. Du vet han som sitter under sin korkek och luktar på blommorna och är sååå lycklig. Vi såg blommande magnoliaträd, olivträd, sommarblomme-plantor av alla de slag och en avdelning med heminredning, där jag kunnat spendera hur mycket slantar som helst.

På andra sidan parkeringen finns Åsby Kött & Vilt och här slank det ner några korvar i kundvagnen. Även här kan man lätta på plånboken och få många godsaker i stället. Tillbaka på campingen lade vi några av korvarna, närmare bestämt lamm-korv, på grillen. Det smakade ljuvligt. God mat, solsken och goda vänner kan man aldrig få för mycket av! Tack alla Lindar för en trevlig helg!