Härlig fredag

Snösmältningen har tagit fart – snart är det bart på gräsmattan. Bara några centimeter kvar. Men det fryser ju fortfarande om nätterna. Vi hade -2 i morse. Så enligt SMHI är det inte vår än… det ska visst vara över noll under hela dygnet i en vecka för att det ska vara vår.

Fast idag har eftermiddagen varit helt fantastisk. Altanen badade i sol, så solstolen åkte ut och bikinin kom på. Det var alldeles vindstilla och det verkligen kändes att solen tog. Och minsann – näsan har blivit röd. Men mitt hopp står till att den blir brun vad det lider. Ja resten av kroppen och knoppen, med förståss.

Idag släpade vi ut grillen, så nu har vi haft grill-premiär för året. Oj så gott det luktar när man tänder och lägger på köttet. Strips i ugnen, banan och curry-röra, sallad, fetaost och lite andra goda ”tillbehör” Kan en fredag bli bättre än så här, när en tröttsam arbetsvecka tagit slut?

Nu kan vi slappa i soffan och sjunga med i ”Så ska det låta” Roligt att utmana sig själv och faktiskt kunna en hel del som det tävlande inte kan. Och så är jag ju så bara på att sjunga också, så här framåt kvällskvisten!