Solig helg

Hela lördagen var vi i Gävle och hälsade på Mor. Vi hjälpte till med att fixa lite gardiner och lite annat smått och gott. Bla städade vi av altanen och satte ut trädgårdsmöblerna. Sedan blev vi sittande. Oj så varmt och härligt det var! Jag ångrade verkligen att jag inte tagit med bikinin, för det var faktiskt så varmt. Lunchen åt vi inne, men så fort vi svalt sista tuggan, kastade vi oss ut igen. Naturligtvis blev det fika ute. Tänk att det smakar så gott, när man sitter ute och mår bra.

Om bara husbilen var ute. Men nu är det nära. Om två veckor har vi planerat att ta ut den. Tänk att man kan gå omkring och längta efter en bil! Ja i och för sig inte bara en bil – det är ju faktiskt vårt andra hem under barmarkstiden. Tänk att jag till och med längtar efter att få städa den. Det behövs ju trots att det sista vi gjorde i höstas, var att städa ur den. Men det bli dammigt och det behövs torkas av. Det det är som sagt en riktigt rolig syssla. Så husbilslängtan är enorm just nu.

Idag har inte vädret varit lika varmt. Ganska mycket sol, men vinden var sval. Vi åt dock lunch ute på vår altan och det var skönt att den är inglasad, så vi satt som i ett växthus. Sedan ”påskade” vi lite. En och annan häxa hängdes upp och tuppar och kycklingar hamnade lite här och var, mellan blomkrukorna. Senare delen av eftermiddagen hälsade käre makens barnbarn på. Dom är för härliga!