Lurad

Idag kan jag läsa i vår lokaltidning om att alla vindkraftverk gör att jordens rotation stannar upp. Då kommer timmarna att bli längre, dyngen längre och om riktigt många år så kommer nog inte sommaren att vara på sommaren längre heller. Handels ligger i startgroparna för att förhandla om lönerna eftersom tiden kommer att gå långsammare.

Just idag kan man få läsa om både det ena och det andra i tidningarna. Oftast är det roliga saker. Det är ju kul att få le när man läser nyheterna. I år var det faktiskt ganska lätt att hitta skämtet, men ibland får man fundera ett tag. Och nåt år har jag inte hittat nåt skämt – då måste jag väl gått på det?? Hur som helst – dagen har varit fantatiskt skön Men klarblå himmel och strålande sol. Nästan vindstilla. Fågelkvitter. En kopp kaffe på altanen. Och senare kände jag lukten av grannens grill!! Det måste vara så att våren har kommit! Och det är inget skämt!