Fika och lek

Eftersom vi inte träffat vår underbara lilla fyrklöver av smågrabbar på länge, var det ju såklart extra mysigt att ses igen. Nummer 2 stod i fönstret och bara väntade på att husbilen skulle rulla in på gårdsplanen medan lillebror, nummer 4, passade på att kika i mammas skåp. Några mysiga dagar gick så jättefort att jag knappt hann med med kameran

Sedan åkte vi vidare till nummer 1 och 3 Där blev det så klart också massa kramar och bus. På den lediga lördagen for vi in till Stockholm för att besöka fiket MrCake och leka lite i Humlegårdens lekpark Här kommer lite bilder från det besöket

3 reaktioner till “Fika och lek

  1. Så mysigt att få träffa er fyrklöver! Antar att ni saknat dem under vintern och det händer ju massor i de åldrarna. Mr Cake är inte fel och så lite lek på det för att skaka ner alla godsaker.

    1. Ja det är härligt med kramar ❤️
      Även om ”vi bor i telefonen” på vintern och det funkar bra med dagens teknik så är det ju nåt annat att ses på riktigt 🥰 Godsaker och spring passar ihop 👍

  2. Oj så mysigt för er att få träffas irl äntligen. Kan tänka mig att det var det första ni ville, att träffa barn o barnbarn. Nu får ni ha det så mysigt. Här vräker snön ner hos oss idag ….trist…jag vill ha sommar också!;-) Kramar till er

Kommentarer är stängda.