Cortijo Bravo

För en dryg vecka sedan fick vi förmånen att följa med våra grannar, Dory och Uwe, till ett väldigt speciellt ställe. Det är ett hotell som ligger ungefär 1 mil från oss, uppåt bergen. Det gamla renoverade vackra huset, ligger högt på en kulle med höga cypresser runtomkring. Jag får en känsla av Italien när jag ser det på håll.

Det är otroligt vackert. Vyerna. Trädgården. Blommorna. Lugnet infinner sig direkt jag kliver ur bilen och vi strosar omkring, i det vackra. På ”baksidan” av hotellet börjar precis en vigsel.

Så klart att även maten smakar mycket bra, i en sån här miljö. Så bra att vi gjorde ett återbesök med våra vänner Tobbe och Kerstin igår kväll😊

10 reaktioner till “Cortijo Bravo

 1. Så härligt att se människor i kortärmat vid denna årstiden. Iofs har nog ägarna också kunnat ha det för här har det varit 15 grader men molnigt och sådant där typiskt höstväder. Förresten Göran, om du böjer sig lite mera tillbaka när du tar kort så kommer alla med… 😉
  Allt gôtt

  1. Jo vi har det helt otroligt varmt här i år. Inte heller idag kunde vi sitta på altanen, mitt på dagen, för det var för varmt. Det blev stranden och bad i havet istället för där fläktade det skönt.
   Inte alltid lätt att få med en utspridd skara 😀
   Detsamma

Kommentarer är stängda.