Titanic

Det har varit en utställning här. Den visade Titanic. Gjord i choklad. Närmare bestämt 1500 kilo choklad. Den var riktigt mäktigt och välgjord. Det tog nån månad att sätta upp och ihop allting och antagligen gick det fortare att riva 😉 Den är nerpackad nu och all choklad ska transporteras vidare till både Paris och London för Titanic ska byggas upp på nytt.

8 reaktioner till “Titanic

 1. Vilket enormt bygge och tänk vilket jobb att plocka ner och sätta ihop den på nästa ställe (bara att hoppas att ingen blir godissugen utan att alla delar finns med…).

 2. Tänk vilket jobb att få ihop allt. Det förtjänar verkligen att visas upp på flera ställen. Tur att inte jag var med och byggde, för då hade en hel del material hamnat i magen.

  1. Monteringen såg verkligen proffsig ut (inte som när man själv försöker göra ett pepparkakshus) Hihi ja det hade nog hamnat en hel båt i min mage 😉

 3. Det var både fint och troligen gott. Vad festligt att chokladen åker runt i Europa och tas ner och monteras upp på nästa ställe.
  Allt gôtt

  1. Ja jag gissar också att det var gôtt Det doftade otroligt gott av choklad i hela lokalen 😍 Kul att nån kommit på idén och att det blev en ”turné” av det hela
   Choklad gott till er med

Kommentarer är stängda.