Mer Frankrike

I morse tog vi oss en sovmorgon och var inte iväg förrän halv 10-tiden. Vi hade som mål att ta oss till Castellane. Fortfarande utan att köra betalväg. Det rullade på hyfsat fram till Grenoble Där fick vi gratis motorväg ett tag. Skönt att det rullar rakt fram i mer än 250 mer 😉 Vi följde väg D1075/E172 hela vägen till Sisteron och en bit till. Sedan tog vi N85 och sista biten D4085

Vackra vyer men man får inte vara höjdrädd Och ändå har vi inte kört in i Gorges du Verdon 🫣 Nu har vi tagit in på en ACSI-camping, Camping Sandaya Domaine du Verdon. Alla faciliteter ink el för 16€ Nu ska vi bara lägga upp fötterna på en pall. Njuta av +29 och koppla av. Ikväll med 😉 Tyvärr visar väderappen att det ska regna imorgon, så då får vi se vad vi gör. Om vi ligger still och lyssnar på regnet….. Eller om det ändå blir bra väder 🤔 I morgon får vi svaret 🙂

8 reaktioner till “Mer Frankrike

 1. Oj, de vägarna hade nog inte min kvinnliga ägare gillat att köra. Hon hade hållit sig hårt i armstöden… 🙂
  Men ändå gôtt att kunna köra de mindre vägarna för ni får ändå se lite mera av natur och annat än att bara ligga på motorvägen.
  Allt gôtt

 2. Gorges du Verdon vi kom inte dit, var på väg men hade ett väldans regnande så vi körde mot Spanien i stället. Detta var på vår första resa. Ser så spännande ut . Ha en bra resa.

  1. Ja vi sitter kvar på campingen här i Castellane idag och lyssnar på åska och regn. Men förhoppningsvis har det regnat bort till i morgon så vi kan göra en vända in där, innan det blir Spanien för oss.
   Tack det ska vi

 3. Så skoj att se er på bloggen igen! Nu har jag läst ikapp er resa från Jönköping och hit ner. Hoppas ni får fint väder och kan åka en sväng i ravinen. Vi sitter i ösregn i Hede efter underbara veckor i norr så nationalparker och fler vandringar får vänta till ett annat år. Nu åker vi hemåt!

  1. Ja i morgon verkar det bli fint väder igen, så vi åker dit in. Ösregn verkar ju vara så där lagom kul men ni var ju hunnit med mycket spännande.
   Ta det lugnt hem också.

Kommentarer är stängda.