Färja till Tyskland

Idag blev det en ovanligt tidig morgon. Färjan skulle gå 7.30 och incheckningen var satt till senast 6.30 Vi gick alltså upp i ”svinottan” men vi hade sovit gott till vågornas brus, så det var okej. Vi trodde vi skulle vara både först och ganska ensamma när vi kom till färjeterminalen. Nänä. Det var många bilar/husbilar som stod före oss i kön.

På färjan var det väl uppmärkt med att hålla avstånd och vartannat säte var avstängt. På flera ställen fanns handsprit. Just på denna färja, var inte munskydd obligatoriskt eftersom färjan seglar under svensk flagg.

Efter 6 långtråkiga timmar rullade vi av. Började med att tanka på HEM Där gav vi 1.029 för dieseln. Ett helt ok pris 😊 Sedan for vi lite kringelkrokar eftersom det var en avstängning vi inte räknat med. Vi kom dock så långt som vi tänkt oss. Till Perleberg. Här står vi bra, på en parkering vid bostadshusen, tillsammans med 4 tyskar. N53.080865,E11.862524

Så här åkte vi idag Det blev ungefär 19 mil

8 reaktioner till “Färja till Tyskland

    1. Det beror ju lite på var man ska. Vi tyckte det funkade jättebra med färjan. Ja många väljer att vara hemomkring och det kan också vara huuur härligt som helst!
      Kram

Kommentarer är stängda.