Familjemys

Många gånger har man ju hört att barnbarn är ”livets efterrätt” Jag har alltid tyckt det låtit lite knasigt. Men nu när vi har blivit mormor och morfar för andra gången, kan jag förstå varför det sägs så. För barnbarn är ju bara så ljuvliga. Liten och född precis 13 månader efter sin kusin, har Walter anlänt. Egentligen är man ju lite knäpp, men jag kan titta på denna skrikande, ätande, bajsade lilla skrutt, hur länge som helst. Vilket litet under vi fått. Igen. Mormors-(och morfars-)hjärtat är rymligt och alla får plats.

Lite produktiva var vi också och bla så hittade vi kantareller. Dom är också ljuvliga. Fast på ett annat sätt

15 reaktioner till “Familjemys

 1. Kunde säga exakt samma sak!!!! 🥰 Helt otroligt underbart!! Ska snart träffa mitt! Inte gosat med henne sedan midsommar! Längtar så!!!
  4-5 timmar kvar ⏱
  Ha det härligt!☀️

 2. Goda ting är t…många 😉. De där små miraklen kan man bara älska, gosa med och skämma bort allt eftersom åren går 😍. Lite gult guld och annat gott är ju sen bara bonus i tillvaron 😄. Nu vill jag ut i skogen tills miraklet anländer, sååååå jobbigt att vänta 😅🙈

 3. Så mysigt med den lilla. Vi ska också få bli farmor farfar för första gången i höst, ska bli roligt.
  Någon tid till skog och kantareller har det inte blivit för oss, ännu.

 4. Hej! Vi har också ett litet BB på 2 år som vi inte träffat på 10 månader nu pga pandemin! Sonen förbjuder oss och han jobbar även hemifrån hela tiden. Vi har inte bråttom utan lyssnar på myndigheten och på experterna. Det kommer ett nytt år nästa år. Vi fick oväntat ett besök hemma av ett par andra som sitter i karantän i Västerås. Det första besöket på 111 dagar!

  Vi hoppas att detta skit slutar snart så vi kan leva normalt igen. Dock ska vi in i vår lilla karantän (husbilen) och åka upp till Järndammen och fiska på onsdag.

  Ha det!

  B&B

  1. Hej på er! Så kul ni fick besök, för detta elände är inte kul! Perfekt med husbil, för då kan ni komma iväg och se nåt annat och få lite energi. Och fisk!
   Ha det gott!

 5. Vad mysigt. Båda ägarna minns sin syskonbarn och det var allt något speciellt.
  Passa på att mysa en massa för åren går snabbt.
  Allt gott!

  1. Så mysigt att att ha möjlighet att mysa med syskonbarnen för visst går det fort! Ens egna ungar var ju pyttesmå för bara en kort stund sen…
   Detsamma!

 6. Grattis till den lilla goa efterrätten som det så väl kallas!
  Undrar bara,va är det som är förrätten då??? 🙂 🙂

  Ha det gott o njut/RegnKram

 7. Barnbarn är bara så mysigt! Vi är så glada för de sammanlagt sex stycken vi har. Allt från 190 cm 17-åring till en sjövild 3-åring! Nu ser det dock ut som om det inte blir fler….

Kommentarer är stängda.