Kalmar och norrut

När vi kommit över på fastlandet blev våra vänner nostalgiska Eller i iallafall Kerstin. Hon är född och uppvuxen i Kalmar. Vi gjorde därför sällskap till en badplats, där hon växt upp och badat många somrar. Det gick bra att stå där på parkeringsplatsen över natten, eftersom det inte var några badande. Denna plats håller vi för oss själva, för jag kan tänka mej att det närboende blir irriterade över om det ramlar in en massa husbilar som ska ta plats…..

Vi fick en lugn och härlig natt med fin utsikt över ölandsbron

När våra vänner åkte tillbaka in i Kalmar för att ”andas barndomsminnen” for vi upp mot Eksjö och ställplatsen i Lyckarp. Vännerna anslöt framåt kvällen och vi grillade tillsammans. På ställplatsen är det väl avgränsade platser med grus och egen gräsplätt. Det var röjt och en massa träd var fällda. Ett trevligt ställe med möjlighet till tömning/fyllning Vi valde utan el och betalade 100 kronor Med el kostar det 150 kr2020-06-17 18.30.23

Efter en god natts sömn, for vi in till Eksjö och kikade på Trästaden, eftersom våra vänner inte varit där förut. En promenad i ett ganska tomt Eksjö. Vi hade tänkt köpa jordgubbar till midsommar, men ett kilopris på 155 kronor fick oss att avstå…..

6 reaktioner till “Kalmar och norrut

  1. Lyckarp är prisvärt och jättetrevligt. Tråkigt att se att allt är fastkedjat. För oss spelar det ingen roll, vi behöver inget använda.

    1. Tyvärr är det antagligen nödvändigt, vilket är jättetråkigt. Å andra sidan fick vi koden så fort vi swishat betalningen, så vi kunde fylla vatten vilket vi behövde. Platsen blev så ljus och fin nu när träden försvann.

  2. Vilken fin ställplats utanför Eksjö. Vi har bara bott på golfklubben där. Eksjö är verkligen en mysig stad. I höstas gjorde mina väninnor och jag en tågutflykt med övernattning dit.

    1. Så trevligt att möta väninnorna där. Kan tro ni hade det mysigt. Förståeligt att golfklubben haft besök av er 🙂 Och golfbanorna har ju bra ställplatser

Kommentarer är stängda.