Sommaren är på väg

När vi lämnade Mockfjärd for vi vidare till Gnesta för att hjälpa Elin och Hampus lite också. Det behövs dräneras kring garaget, så vi rev en gammal farlig trappa upp till loftet. Sedan fick Loke sitta i mamnas knä och åka i kärran Det var spännande ❤️

Hampus lagade langos en kväll. Uj så gott det var!

Nu när vi är hemma igen kom vi på att vi skulle göra ren gasolgrillen. Så idag skruvade vi isär den och började skrubba. När allt är rent kommer vi att packa den, så vi kan ta den med till Spanien i höst. Den kommer att passa perfekt 👌 på terrassen

Annars så kämpar vi på lite med spanskan. Försöker att träna en liten stund varje dag faktiskt. Får väl se om vi kan göra oss lite förstådda, när vi får återvända ner dit.

Häromkvällen gick vi över till goda grannar, som bjöd på grillad lax. Fantastiskt gott! Härligt att sitta på altanen och se solen gå ner. Ljust, varmt och väldigt trevligt. Och som alltid håller vi avstånd, fast vi umgås.

På promenaden dit, stannade vi till och stoppade näsorna i varsin syrenbuske. Det doftade ljuvligt 😍

7 reaktioner till “Sommaren är på väg

 1. Ni lever typ som oss. Enda skillnaden är ju iofs att vi inte har ett boende i Spanien 🇪🇸. Men vi har ett i Håverud 😋. Där är vi nu under covid-19. Våra barn och barnbarn bor långt ifrån oss så vi kan inte hälsa på dem. Östersund respektive Lund. Vi får bli i Trollhättan och Håverud. Ha en fortsatt fin vecka. Kram 🤗 från ”fotografen” 😉

  1. Trevligt att höra att vi tänker lite lika 😊 Ett boende i Håverud är väl inte fy skam. Det är ju fint där. Trist med barnen så långt bort! Men skönt att det finns facetime mm 🙂
   Detsamma till er och fortsätt fota!
   Kram

 2. Älskar syrener! Härligt att det går bra med spanskan, snart är ni flytande 🙂

  1. Visst är de fantastiska ❤️ Nja…. Jag har hör nåt om att det tar 7 år innan man kan ett språk flytande. Och är det så, då har jag ju hunnit glömma det jag lärde mej först 😂

 3. Spännande att lära sig nytt språk.
  Sommaren i antågande, och aldrig har mina ägare haft så lite planerat och bokat.

 4. Visst känns det skönt med lite värme, inget vi varit bortskämda med i vår. Här har vi haft fullt upp ett par dagar (ska skriva om det i helgen…) men idag ska vi ge oss ut på rull i Sommarsverige, så kul!
  Roligt att kunna hjälpa barnen. Vi får se hur det går i sommar. Äldsta dottern har köpt en lägenhet i Gbg där det både ska bytas golv och kök, byggas vägg mm, men de har varit stenhårda med att inte träffa oss….

  1. Värmen är mycket välkommen! Ser fram emot att se vad ni pysslat med i år. I fjol var vi ju i Tyskland 😊 Skönt att rulla lite hemomkring också
   Vi hoppas att det kommer positiva rapporter om att viruset avtar, då kan ni kanske också får snickra lite. Till Mockfjärd får vi inte komma längre eftersom de isolerar sig nu, inför förlossningen om ca 1 månad 👶❤️

Kommentarer är stängda.