Soliga dagar

Vi har haft några helt fantastiska dagar, med värme och inte så mycket vind.

Det blommar och faktiskt knoppas, fast det inte är vår. Några julfirare rullar in på campingen. Andra gör sig redo att fara hem och fira jul. Som Monica och Bosse. Vi var ute och åt en god middag innan de for hem till Sverige.

Igår gjorde vi också vårt första möbelinköp, till lägenheten som vi får tillträde till i januari. Vi stannade till vid en liten möbeloutlet, i Caleta de Vélez. Där hade de ett par solsängar till ett bra pris. I aluminium, så de var lätta att bära. 5 positioner på ryggstödet så en både kan sitta och ligga på mage, när bikinivärmen återkommer 😎

Idag, tisdag, ska vi få gå till lägenheten igen och mäta och kolla lite. Det blir kul! Och i morgon har vi hyrt en bil för att fara till Ikea utanför Málaga. Vi vill ju provsitta i soffor mm innan vi beställer nåt. Antagligen blir det väl en del småsaker, som följer med hem redan imorgon… 🤔 Min ”önskelista” är ju ganska lång och vi behöver ju precis allt. Från osthyvel och kastruller till sängar.

14 reaktioner till “Soliga dagar

 1. En underbar tid framför er med planering och möblering 🙂 Ser fram emot att spana in nyförvärvet i januari!

 2. Vad härligt att inreda och sedan gå en lång väntan till mötes, ja iaf innan ni bor där på ”heltid” nästa vinter.
  Allt gott och hoppas att ni känner lite julkänsla där nere.

  1. Ja det är roligt. Och liiite jobbigt. Till stor del har vi förhoppningsvis fått ”det viktigaste” på plats innan vi far norrut i vår. Nja – när solen står högt på himlen och vi går i shorts så är det ingen stor julfeeling
   Detsamma till er båda

 3. Så kul att få inreda och fixa till ert nya hem! Vi kan riktigt känna den där känslan när man får gå och mäta och planera!
  Vilket härligt väder ni har. Här har vi inte sett en strimma blå himmel på länge, länge, så vi får krypa in och tända ljus!

 4. Förstår att ni längtar efter att få möblera er nya lägenhet. Blir kul när vi får lite bilder på lägenheten möblerad och klar :-)) Kram

 5. Grattis till ert köp! Så kul att planera och köpa. Börja om från början…….inget man behöver ta hänsyn till varken färger eller stil. Såååå….roligt. Lycka till!

  Julkramar från vår Casa Mia i Cabopino!

  1. Tack snälla. Det är jättespännande att plocka ihop rum för rum. Vi får väl se hur resultatet blir 🙃

   Julkramar till er med! 🎅🤶❣️🌴☀️

Kommentarer är stängda.