Albufeira

Igår lämnade vi Silves efter 5 lugna dagar och styrde till Albufeira. Vi åkte vía Lagoa för vi tänkte fylla gasol. Men på tanken vid Auchan, det stora varuhuset, blev vi helt nobbade. Det hade tidigare varit en explosion med en husbil så de hade bestämt att husbilar får inte tanka gasol där. Inte ens med hjälp av personal. Så vi fick fara vidare. I Guía hade vi bättre tur, så där blev det fixat.

Ställplatsen i Albufeira ligger bra till tycker vi. N37.098239, W8.243801. Här finns tömning/fyllning. Dusch med bra med varmvatten och toalett (saknas toapapper) Wifi har blivit betydligt bättre än i fjol, då det bara kunde användas vid receptionen. Tvättmaskin. Allt för 9 €/dygn, inklusive el.

I kvällssolen tog vi en promenad i omgivningen.

Vi gick lite fel (eller så gjorde vi bara en avstickare) men det var ändå en trevlig promenad. Kvällen avslutades tillsammans med Ingela och Bengt som skriver på Our Vantastic Travels Kul att ses igen!

10 reaktioner till “Albufeira

  1. Förlåt, men själv skulle jag få panik, om jag skulle bo så här trångt och rörigt. Alla ställplatser verkar se ut så här. Skönt att vara hemma på vår egen ställplats. Vi låser inte ens dörren om dagarna längre.

    1. visst är det lite tajt om en inte bokar nån av de stora platserna, där 12 meters- bussarna med slide-out får plats. Det är ju inte en camping… Det finns en sån här i stan också, då kan en få stå riktigt ödsligt om en vill. Skönt ni trivs bra i Aneby 👍

  2. Ja även om jag kanske inte vill stå där hela vintern så ser det ut att vara ett bra ställe att stå på ett litet tag. Hoppas ni passar på att göra många olika avstickare i stan för då får ni nog se mycket trevligt.
    Gasol ska man passa sig för, men skönt att ni kunde tanka upp på ett annat ställe.

      1. Tänkte egentligen skriva en kommentar på det nya inlägget, men lyckas inte kommentera där!? Fina bilder från Albufeira och stränderna. Vi stod där en månad 2015, så nog känner vi igen oss alltid 😉 Vi beställde ACSI-kortet till ställplatsen och det tog 30 dagar innan posten kom, haha. Men vi hade det bra. Åkte till stranden i Galé nästan varje dag och solade och joggade 😉

Kommentarer är stängda.