Henån på Orust

Vi kände oss blåsta i Åmål. Det stormade och gungade i bilen på kvällen så vi bytte plats på ställplatsen. Det blev lite mera lä, så vi sov ändå skönt. När vi sedan var på väg mot Vänersborg small det till i rutan. Igen. Vad trött jag blir på alla dessa stenskott! Nu har vi turen att få en snabb tid, hos Samglas för att laga detta.

Det blev jättebra och syns i princip inte alls. Sedan fortsatte vi till Orust och Henån

Här hade vi sett det att det fanns en Ställplats vid hamnen. Det gjorde det. Plats för ca 40 bilar. Kostar 170 kr/natt inklusive el och alla faciliteter. Till och med tvättmaskin och tumlare. Så mellan regnskurarna passade jag på att köra en tvätt. Vi har ju varit på rull ett tag nu.

Vi hittade en trevlig fiskbutik där vi köpte oss en massa godsaker. Under natten passerade ett hejdundrande åskväder. Inte så länge dock men tillräckligt för att vi låg vakna ett tag.

Efter ett nytt besök i fiskbutiken har vi nu fortsatt mot Tjörn.

13 reaktioner till “Henån på Orust

   1. Akvarellmuseet imorgon, kanske? Hade ju varit lite skoj att hinna säga hej till er men här blir det tidig revelj imorgon och sedan vidare till Värmland för att fira mamma i helgen! Antar att ni farit vidare på söndag?

   2. Vi var in och kikade idag när vi lunchade på Pater Noster. Vad roligt med en tur till Värmland! Jag hade inte en tanke på att ni bor här, det hade ju varit jätteroligt att träffas! Vi vet inte hur söndagen ser ut men är vi kvar i krokarna hör jag av mej på messenger!
    Kör försiktigt!

 1. Så det fanns palmer där ? Då kände ni er som hemma …fast när ni varit på långresa 🙂 Stenstott är fruktansvärt irriterande att få. Peppar peppar så har vi klarat oss hyfsat denna resan i alla fall med stenskotten….men då får vi väl ett för att jag säger så 😉 Ha det fortsatt bra

  1. Njaa dom där stackars palmerna tyckte jag mest synd om. Dom passar inte riktigt in i vår natur tycker jag, även om vi gillar att stå bland palmer 😉
   Det är skönt att ni klarat er från stenskott, hoppas det fortsätter så.
   Kram till er

 2. Provar att kommentera igen…mina kommentarer syns inte 😦 Kul att vara på rull och kunna stå bland palmer igen:) Stenskott på framrutan är lite surt när man får…vi har peppar peppar klarat oss bra än så länge under denna resan. Kram till er

Kommentarer är stängda.