Påsk

Det blev inte många dagar hemma innan det blev skärtorsdag och vi rullar igen. Denna gång till Gnesta. Där mötte vi Carthagokompisar på Öster Malma mellan Nyköping och Gnesta

Det är jägarförbundet som har Konferensanläggning och restaurang. Vi åt en god lunch tillsammans. Anläggningen ligger fint vid sjön och det funkar bra att åka husbil dit.

Sedan följde vi med Lena och Ulf hem på fika. De bor jättefint och Lena hade bakat en väldigt god ambrosíakaka. Tack för en jättetrevlig eftermiddag.

Sedan for vi m till andra sidan Gnesta och lite ut på landet. Vår dotter Elin och hennes Hampus har ju köpt hus i vinter och nu var det dags att äntligen få se det.

Det var så roligt att ses igen. Och att få gå husesyn, både inne och ute. Vi grillade korv, räfsade lite löv och pratade, pratade, pratade. Så mycket att glömde ta kort 😊 Det komer mer bilder en annan dag

6 reaktioner till “Påsk

  1. Så trevligt att få se bilder från Sverige. Det är skillnader på grönskan, bara mellan Skåne och Småland märktes det skillnad och nu när ägarna ser era bilder så märks det stor skillnad även här.
    Men även ni ser ut att ha sett en blå himmel och säkert också njutit av detta med vänner. Ni gjorde helt rätt, ni tog allt lite sol och värme med er..😀.

    1. Visst är det skillnad. Men även här i Södermanland börjar blomma för fullt och man nästan hör hur knopparna knakar och spricker ut.
      Värme kan nog inte jag få för mycket av 😊

Kommentarer är stängda.