Tankarna kretsar kring ett kort

Jag hade tänkt att vakna ganska tidigt igår, eftersom det var ett tag sedan jag såg och tog kort på, en soluppgång. Det gick som planerat och solen steg upp ur horisonten.

Det som inte gick som planerat var värmen som skulle puttra igång på morgonen. Eller jo, den gav oss lite värme en stund. Sedan dog den. Panelen till Aldevärmaren slocknade och pannan stannade. Tack vare Hasse, som mätte och grejade, förstod vi strax att smältsäkringen hade gått sönder. Det är den lilla lilla plutten som jag ringat in på bilden.

Tänk att ett sådant här kretskort, kan få tankarna att kretsa kring ett kort.

När detta nu hände fick vi styra om våra planer lite. Vi kan ju inte stanna vart som helst om det blir kallt på natten. Då vill vi ju ha lite värme. Vi står nu på ACSI camping Miramar Här får vi el och det känns bra. Vi har ett litet el element så vi behöver inte frysa. En ok camping med bra servicehus. Lite sandiga platser. Vi står precis vid havet så vi hör vågorna.

Vi stannar här till i morgon då fortsätter vi norrut. Har fått en tid på en verkstad strax utanför staden Figueres, till fredag kl 9.00 Så får vi se om felet kan lagas eller om vi får vänta på en helt nytt kretskort som är beställt. Så fortsättning följer.


9 reaktioner på ”Tankarna kretsar kring ett kort

  1. Vilken härlig början på dagen, att se en underbar sol stiga upp i horisonten. Den får jag ofta se, medans mina ägare sover..😉.
    Tråkigt med söndriga saker men hoppas att det snart löser sig för er.

  2. Alltid lika otrevligt när något går sönder. Hoppas det går att laga, för på resan norr ut kan värmen verkligen behövas. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.