Tankarna kretsar kring ett kort

Jag hade tänkt att vakna ganska tidigt igår, eftersom det var ett tag sedan jag såg och tog kort på, en soluppgång. Det gick som planerat och solen steg upp ur horisonten.

Det som inte gick som planerat var värmen som skulle puttra igång på morgonen. Eller jo, den gav oss lite värme en stund. Sedan dog den. Panelen till Aldevärmaren slocknade och pannan stannade. Tack vare Hasse, som mätte och grejade, förstod vi strax att smältsäkringen hade gått sönder. Det är den lilla lilla plutten som jag ringat in på bilden.

Tänk att ett sådant här kretskort, kan få tankarna att kretsa kring ett kort.

När detta nu hände fick vi styra om våra planer lite. Vi kan ju inte stanna vart som helst om det blir kallt på natten. Då vill vi ju ha lite värme. Vi står nu på ACSI camping Miramar Här får vi el och det känns bra. Vi har ett litet el element så vi behöver inte frysa. En ok camping med bra servicehus. Lite sandiga platser. Vi står precis vid havet så vi hör vågorna.

Vi stannar här till i morgon då fortsätter vi norrut. Har fått en tid på en verkstad strax utanför staden Figueres, till fredag kl 9.00 Så får vi se om felet kan lagas eller om vi får vänta på en helt nytt kretskort som är beställt. Så fortsättning följer.

9 reaktioner till “Tankarna kretsar kring ett kort

  1. Där har vi ju stått! Trivdes verkligen där, fast lite långt att gå i ösregn för att handla mat när det är översvämning 😀 Hoppas det löser sig med säkringen snabbt.

  2. Vilken härlig början på dagen, att se en underbar sol stiga upp i horisonten. Den får jag ofta se, medans mina ägare sover..😉.
    Tråkigt med söndriga saker men hoppas att det snart löser sig för er.

    1. Skönt att du får se solen iallafall! Ja jag tror att kortet går att laga och med detta härliga väder går det ingen nöd på oss. Tack för din omtanke

  3. Alltid lika otrevligt när något går sönder. Hoppas det går att laga, för på resan norr ut kan värmen verkligen behövas. Lycka till!

    1. Tyvärr vet ju du vad du pratar om… Ni har ju haft lite otur på era resor. Tack, värme behövs redan. Bara +7 ute och 14 inne just nu i Platja d’Aro 😳

Kommentarer är stängda.