Nu släppte vi på handbromsen

Efter 2,5 månader i Torre del Mar har vi nu rullat vidare. Senaste veckan har vi solat, ätit gott och njutit av tiden. Och hållit i oss eftersom det har blåst en del, nån dag. Våra vänner från Umeå kom så vi fick visa dem stan. Och ta dem med på lite restauranger. Bla så åt vi en fantastiskt Getostsallad och hummer m färsk pasta, på Bahia Tanit.

Vi rev tältet och plockade ihop redan i fredags eftersom vi fick vädervarning om att det skulle bli väääääldigt blåsigt. Nu blev det väl inte så mycket som man varnat för, vilket var skönt.

När vi körde iväg, i förmiddags, passade vi först på att fylla på med lpg i våra fasta gasoltankar. Sedan for vi på Ap7 österut. Så otroligt trist landskap som är mer eller mindre täckt med plast för alla grönsaks-och tomatodlingar. Men vi gillar ju grönsaker så vi får väl vara glada över att de vill odla….

Vi stannade på norra delen av Roquetas del Mar och stod utefter gatan med det passande namnet Calle Suecia N36.774636 W2.602890

Tog en promenad in i stan. Trist, skräpigt och ödsligt är mitt intryck. Strandpromenaden var i princip tom på folk. Inte min typ av stad så här långt iallafall.


13 reaktioner på ”Nu släppte vi på handbromsen

  1. Hoppas att det blir bättre än er känsla just i skrivande stund.
    Jag och ägarna följer er på den vidare färden och ska blinintressant att se vart ni tar vägen.

  2. Jag får nog justera min handbroms på husbussen, detta efter att Birgitta skrek, ”Bilen rullar”, när jag stannat för att tömma tankarna. På förra snöslungan var hjulen inte runda, efter att ha stått sill ett antal månader. Hoppas att era hjul var runda när ni drog iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.