Gott Nytt 2019

Året som vi nu lämnar var ett händelserikt år. Kanske främst för att vi avslutade vårt yrkesliv, för att kunna njuta av tillvaron. Tillsammans. På äventyr. Vi slutade vid midsommar och packade husbilen för en norrlandstur. Det var vackert, lite ödsligt ibland. Och trevligt. Här nedan kommer bara ett litet axplock av vårt husbilsår.

Stekenjokk bjöt på lite snö och otroligt vackra vyer. Och blåst!

Därför for vi till Fatmomakke och Trappstegsforsen. Två härliga ställen.

Vid Kukkolaforsen åt vi en fantastisk meny med inhemska specialiteter

Sedan fick vi segla i Luleås skärgård

Och koka palt i Piteå

Och umgås i Umeå och Vännäs med både släkt och goda vänner.

Det blev husbil för hela slanten, resten av sommaren. Vi hade ju ett helt fantastiskt sommarväder! Vi träffade familjen och goda vänner, I omgångar. Och plötsligt var det dags att ge oss av på vår långresa!

Vi sneddade ner till Atlantkusten och passerade bla La Rochelle och San Sebastián. Sen sneddade vi lite till, till Costa Nova i Portugal. De pyjamasrandiga husen var häftiga.

Vidare ner till ”världens ände” och Sagres. Vi hade otrolig tur med vädret eftersom det nästan var vindstilla

Vidare utefter Algarvekusten med flera stopp. En helt fantastisk kuststräcka och jag blev förälskad. I Portimão. I Albufeira. I Quarteira.

Ett besök blev det också på Gibraltar.

Nu är vi, som du kanske vet, långliggare i Torre del Mar, Spanien. Här blir vi ett tag in på 2019. Ett 2019 som ligger som ett oskrivet blad framför oss, det allra flesta dagar. Fast vi vet redan nu att 2019 kommer att bjuda på nånting extra! Vad det är kommer du att få veta, när det drar ihop sig 😉

Vi vill med detta önska alla bloggläsare ett riktigt Gott Nytt År!

32 reaktioner till “Gott Nytt 2019

 1. Vilket härligt år ni verkar ha haft. Ägarna tycker det var väldigt trevligt att träffa er på Elmia och då blev det ju ändå en trevlig pratstund.
  Sådana där cliffhanger är härliga att bjuda på, nu ska inte jag och ägarna missa ett enda blogginlägg hos er..😀
  Önskar er ett riktigt gott slut och ett riktigt Gott Nytt År!

  1. Visst var det trevligt, fast det var så mörkt att jag inte är säkert på att känna igen dem 😮 Kul att ni hänger med in i nästa år! 😄
   Tack detsamma till er, alla tre

 2. Så härligt att få följa med er på er långresa! Önskar er ett riktigt härligt nytt 2019 från Murviel, där vi tillbringar 2018:s sista fantastiska, soliga dagar!

 3. Fint husbilsår! Gott Nytt 2019. Nu är vi inte kvar eftersom vi flyttar tillbaka till Sverige i slutet av januari om ni eventuelltd tänkt er passera Provence men vi kanske sammanstrålar i något annat sammanhang!

 4. Ni hann verkligen med mycket i 2018’. Härliga foton. Ser fram emot att följa er vidarf in i 2019. Spännande cliffhanger där. Gott nytt år!

 5. Bra bilder och lagom text, t.o.m jag orkar läsa. Det är ett högt betyg! Gott nytt år! Hoppas vi ses snart!

  1. Vi har ju haft tid till att göra det vi vill. Hoppas ni också kommer att kunna göra det snart! Då kanske vi får sällskap här nere nästa vinter!
   Gott nytt år och solig kram till er också

 6. Spännande år ni har haft! Ser fram emot att följa er i spåren och liksom – låta bli – snön och vintern så här års. Allt gott!

 7. Utan tvekan ett händelserikt husbilsår ni hade förra året. Fin sammanställning med bilder. God fortsättning!

Kommentarer är stängda.