Marknad igen

Idag är det ju torsdag och det betyder marknad här i Torre del Mar. Vi knallade iväg dit på förmiddagen. Jag tyckte nog det var lite mindre trängsel idag. Eller så var vi lite tidigare. Det är lite kul att gå och kika på allt som erbjuds. Frukt och grönsaker är billigt. Och kläder också. Vad sägs om jeans för €14? Inga Levi’s då förstås 😊 Antar att kvalitén är därefter. Men kul ändå att titta runt.

När det blev lunchdags, gick vi till Eden. Det är väl typ en snabbmatsrestaurang /café. De serverar en mindre portion Dagens för €3.50 Vi valde ägg och bacon, öl samt churros till dessert. Och som du kan se blev vi inte rutinerade. Idag heller.

I förrgår hade vi husbilskompisar här på besök. Anna och Roger samt Anette och Robert. De står på en ställplats lite närmare Málaga, men de tog bussen hit till oss. Vi knallade runt på stan och hade en solig och trevlig dag tillsammans. Kul att ni kom !

Snart är det jul och fortfarande har jag inte mycket julfeeling, trots att jag nästan fått en överdos julmusik från Spotify. Kanske julstämningen kommer framåt helgen?!

13 reaktioner till “Marknad igen

 1. Svårt att få till julkänsla när det är marknader och hav runt omkring. Kanske den känslan infinner sig hos er, har ju några dagar kvar till Tomten kommer.
  Kram och God Jul

 2. Dessa marknader gillar mina ägare också att springa omkring på. Brukar bli att de köper frukt med sig hem och inte så mycket annat.
  Måste vara svårt att få den där riktiga julfeelingen hur många tomtar, snögubbar, ljusstakar som är omkring en då himlen är blå och värmen värmer gott. Hoppas dock att ni har det bra, men så verkar ju vara fallet.
  Allt gott!

  1. Frukt och grönsaker på marknaden är bäst. Och kryddor. Jag skulle tro att jag haft mera julfeeling om det varit regnigt blåsigt och man suttit inne hela tiden. Men som du säger, i shorts och linne är det svårt
   Detsamma!

 3. Trevligt med marknader. Tror det är bra att inte ha allt för mycket julfeeling! Risk att stressen kommer smitande. Här tar vi det lugnt, dvs att hala gator och gråhet gör att vi håller oss inne

 4. Åhh där hade jag gärna också varit 😆Marknader är sååå trevliga att gå på…Ha en fin jul där ni är i shorts o linne😆Jag skulle inte heller bry mej om jul om jag var där ni är. Kramar

Kommentarer är stängda.