Rekord

Nu har vi slagit rekord i ”ligga-still-på-camping-eller-ställplats” Tidigare har vi legat still på camping i 13 dygn och det tyckte vi var en otroligt lång tid. Nu har vi faktiskt varit här på camping Torre del Mar i 15 dagar.

Vi hade ju våra funderingar eftersom denna platsen är bokad i 2 månader (1/12-31/1) En plats vi aldrig besökt. Hur skulle det gå?! Våra kompisar som varit här flera år har verkligen inte förskönat campingen. Vår bild av hur det såg ut här, var därför ganska dyster. Mörkt. Många träd. Trångt. Ganska dåliga servicehus. Otrevlig personal och bossiga tyskar.

Men efter dessa 2 veckor, som bara sprungit iväg, kan jag bara säga att de allra flesta fördomarna kommit på skam.

Vi har en ljus, solig och stor plats. Även om det är ett träd mitt i. Men det stör inte oss. Det är varmt vatten i duschar och i disken. Vi har trevliga grannar, från Frankrike, Holland, Österrike och England. Och längre bort finns totalt mellan 20-25 svenskar. Totalt finns här 200 platser.

Om jag ska klaga på något så finns det inte toaringar på toaletten. Men det finns toapapper. Tvättmaskinerna (2 st) är ok men inte mer. En har dessutom varit ur funktion i 14 dagar. Minst. Den blev lagad igår. Inte utbytt till en ny. De 2 torktumlarna blev också lagade igår.

Vid incheckningen fick jag ingen som helst information om campingen. Ett gult papper och en bekräftelse på hur länge vi har platsen. Man kan inte engelska…. Jag har fått fråga våra vänner vad detta är och vi ska betala i slutet av varje månad samt det gula pappret är hur mycket el vi förbrukar.

Men kontentan av det hela är att vi trivs. Och trivs bra. Vi har träffat nya, trevliga människor. Sett fantastiska soluppgångar. Badat i havet. Hittat trevliga restauranger. Torre del Mar som stad har mycket att erbjuda och vi har bara sett och upptäckt en liten, liten bit ännu.

15 reaktioner till “Rekord

 1. Spännande att höra att det går att stå så länge. Jag får aldrig stå mer än högst 3 nätter, än så länge iaf. Får allt dela med mig av ert trevliga inlägg så mina ägare kan lugna ner sig ibland men de säger att de vill se nya platser. Men å andra sidan har de bara helger och några veckor på sommaren. Låter så härligt att få tillbringa tid med husbilen så länge som ni nu får göra.
  Allt gott

  1. Ja berätta för dem att det går faktiskt. Men vi tror att du är nödvändigt att det finns nåt ”runtomkring” att göra. Som att ta bussen. Cykla. Promenera i trevliga omgivningar. Och så spelar naturligtvis vädret också roll. Har man ingen tid att passa (läs jobb) så tror jag det är lättare att komma till ro.
   Detsamma till er alla

 2. Grattis till rekordet! Det är en ny upplevelse att vara långliggare, helt klart. Hoppas ni känner likadant om några veckor, annars är det ju bara att packa ihop och rulla vidare. Kram!

  1. Tack. Det blir lite annorlunda att ligga still. Vi tar en dag i taget, stressar inte utan försöker vara här och nu. Men när vi båda känner oss klara, då far vi.
   Kram

 3. Det låter ju kanon att det är så bra. Skulle också vara orolig om jag skulle stå still i flera veckor utan att veta hur det ser ut där man ska vistas ett tag. Grattis ni klarade er 🙂 Kul att ni trivs. Kramar

  1. Vi försökte ju att tänka, att våra vänner återvänder år för år. Då kan det inte vara såååå hemskt. Men Bättre att ha lågt ställda förväntningar. Ja nu blir varje kommande dag ett nytt rekord 😊
   Kram

 4. Intressant att ni bokade 2 månader på ett ställe som kunde vara lite si så? Fast ni verkar ha det bra och det är ju viktigast.
  Här hemma har vi fått fin vit snö hihihi

  1. Ibland måste man chansa och vi var inte bundna av att stanna här. Hela tiden var vi vetat att vi kunnat lätta ankar när som helst.
   Så fint med snö! Hoppas ni får en vit jul!
   Kram

Kommentarer är stängda.