Med cykel runt Peniche

Igår tog vi en cykeltur runt hela Peniche. Det var en riktigt trevlig tur. Vi började neråt hamnen och den gamla försvarsmuren.

Sedan fortsatte vi västerut, genom gränder och smala gator. Så småningom kom vi till Cabo Carvoeiro och fyrhuset. Här satt vi och tittade. Länge. På vågorna. Klipporna. Vassa. Och mjuka.

Sedan fortsatte vi på den nordliga sidan av halvön. Och den fantastiska kustlinjen fortsatte även där. Jag kan nog inte se mej mätt på dessa vyer.

Tillbaka på ställplatsen bytte vi plats, så vi fick en med mera kvällssol. Vi bestämde oss också för att stanna till lördag. Vi trivs här. Med franska, tyska o h svenska grannar. Och en hel del surfare i sina vans och plåtisar, som åker iväg på morgonen och kommer tillbaka på kvällen. Alla lever vi olika – men härliga – liv.


18 reaktioner på ”Med cykel runt Peniche

  1. En fråga:☺️Har du lagt ut hur du gjort kartan ni har på bloggen, hur du gjort den? Skulle gärna testa att göra en sån men vet inte hur man gör 😂Har du inte lagt ut kanske du ids 😆Göra en förklaring så jag förstår 😂Ser lite svårt ut 😖Kram

  2. Vilken underbar kust med de branta klipporna. Att de inte får någon fisk spelar kanske inte någon roll, dom gör kanske som ni gör, bara njuter fast med ett spö i handen hihihi
    Tydligen har det ramlat ner lite snö i smålandstrakten runt 15cm! Än så länge har vi klarat oss
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.