Gasolinstallation

Nu har vi satt check ✅ på vårt sista stora projekt innan vi far iväg på vår första övervintringsresa. Vi har fått två fasta gasoltuber installerade. Idag har Kylinge Bilservice jobbat med installationen. Det är ju lite trångt och knöligt. Eller mycket trångt om man ska vara ärlig. Vi fick dock plats med Trumas gasolfilter och det känns riktigt bra eftersom vi inte vill ha in olja och annat skräp i systemet. Den högra tuben har fått längre en slang. Då kan vi enkelt (?) lossa den från den fasta tuben och ansluta en spansk flaska istället när vi kommer att stå still på Camping Torre del Mar .

Vi fick också med adaptrar för att kunna fylla i en massa andra länder. Peter, som har verkstaden, följde med oss in till Karlshamn där vi fick en genomgång av hur allt fungerar. Vi fick tuberna tankade (i Sverige får man inte göra det själv) Tankhålet är monterat mellan gasolluckan och ”bussluckan” och det blev så snyggt.

Vi fick också tips om stan, utflyktsmål mm. En fantastisk service, om du frågar mej!

Uppdatering: Nu har vi även fått med oss ett Spanienkit för att ansluta den spanska flaskan som vi kommer att behöva när vi står på Camping. Anders, Led2u kom förbi här på ställplatsen med det, så vi kunde köpa detta med. Tack!! Snacka om service, här i Blekinge!

25 reaktioner till “Gasolinstallation

 1. Riktigt snyggt och Peter med medarbetare vet vad de sysslar med. Lämnas jag i Kylinge hos Peter så blir varken jag eller ägarna besvikna.
  Nu har ni också besökt Karlshamn så nu får ni ta er dit under högsommaren, så fint där!

  1. Jajamän nu kan vi fara söderut nästan när som helst. Bra blev det med ”Spanienkitet” också. Levererat till oss på ställplatsen 🙂
   Nu behöver vi inte fundera över det heller!

 2. Nu när ni har två tankflaskor och kan tanka dem i Torre del Mar Ska ni inte behöva Spansk flaska,
  Men det saknas en koppling på bilden bajonett adaptern den används i Spanien också
  Men en fin installation har ni fått
  LPG
  Repsol E.S. La Torre
  AV DE ANDALUCIA, 14
  29740 Torre del Mar

 3. Vi har gjort samma installation, på samma ställe. Vi ses på vägen ner eller där nere./LO

Kommentarer är stängda.