Högbo, Linghed och Uppsala

Efter några trevliga dagar i Söderhamn for vi, den 23/7, till Högbo utanför Sandviken. Där väntade vännerna Hasse och Maria på den nya ställplatsen de har gjort där. Bra avgränsade platser på grus/gräs och el för 150:- ink el. Alldeles nära finns en badplats och den blev flitigt nyttjad. Värmen har ju fortsatt vara riktigt tryckande.

En av dagarna for vi in till Sandviken med personbilen och åt en jättegod lunch, med shushi och thai.

På fredagen den 27/7 for vi vidare till Camping Smednäset, strax utanför Linghed. Där träffade vi våran Elin och Hampus.

Vi myste och hade det trevligt. Mellan skurarna. För sådana kom det! Såå välbehövligt! På söndagen for vi vidare till Uppsala. Där stod vi hemma hos vännerna Tobbe och Kerstin. Vi hade visst ett regnväder med oss för det formligen vräkte ner. Och åskade. Hela centralstationen inne i stan blev översvämmad och folk åkte kajak och badade i nedgångarna 🙃 På måndagen tog vi oss cyklandes in till stan för att kika runt lite. Trots elcyklar var det för varmt för att cykla!

Kvällen tillbringade vi med att spela ett antal omgångar Carcassonne 😀 jag tror vi vann varsina gånger allihop.

10 reaktioner till “Högbo, Linghed och Uppsala

 1. Åh camping Smednäset väcker många glada minnen. Vi hade säsongsplats där på 80-talet när barnen var små. Tänk plats vid vattnet, båtplats, bastu, fina grillkvällar m m. Det var gyllene tider!

  Ha en fortsatt bra resa genom Sverige!

  1. Så trevligt. Det är trivsamt på Sme’näset Samma anda är det nu med (fast tillfälligt utan grillning då) Plats vid vattnet har Elins svärföräldrar,. Och båt. Så jag förstår vad du menar 😍

 2. Där vid Svärdsjön badade vi i förra veckan innan vi drog vidare österut!
  Ni menar nog Juli ist för Juni,eller hur??

  Ha det gott i värmen….Kram

  1. Ja det har varit några fantastiska veckor. Jag som var skeptisk till en semester i Sverige…. Kul att kunna tipsa, Högbo är jättetrevligt! Mycket att se från bruket och bra restauranger.

Kommentarer är stängda.