Dala-tur

I fredags morse lämnade vi husbilen på service, för lite oljebyte och sånt som hör till en service. Vi for upp till Borlänge eftersom vi gärna anlitar Kroons, som servat alla våra husbilar under åren. Under tiden tog vi en cykeltur i våra gamla hemtrakter. Spännande att se hur mycket som förändras. Lite senare gick vi en inköpsrunda på Ikea och Clas Ohlsson. Där blev det lite saker till husbilen

img1526759593026.jpg

Förvaringslådor som får plats i översängen, en matta under bordet, en modifierad skoförvaring och några små askar till toalettskåpet.

Efter det for vi en snabbis till Görans son och hälsade på familjen. På kvällen for vi sedan till Mockfjärd. Där bor ju våran Ida och hennes Daniel.

 

Tyvärr kunde vi inte köra in husbilen på deras gård eftersom det lutar för mycket. Men vi står hos deras granne. Här är alla väldigt vänliga och hjälpsamma.

Idag lördag, har vi njutit av solen, trädgården och fika hos Daniels syster.

Till kvällen grillade Daniel goda ribs, medan vi tittade på. Njöt av en härligt god middag och en ljuvlig kväll. Vi försökte också fånga en tupp som är på rymmen, men det gick inget bra. Han sprang ifrån oss….

14 reaktioner till “Dala-tur

 1. Först tänkte jag, när jag såg rubriken, nu har Anette & Göran vunnit storkovan. Säkert slår det ännu högre, att kunna resa och hälsa på barnen med familjer.
  Sommarkram

 2. Visst är det kul att hitta förvaring som underlättar packningen i HB’n. Vi har massor av de ”mjuka” från Ikea i olika storlekar, vilket underlättar i skåpen. 😁

 3. Jaså ni har vart upp till ert gamla fina Dalom,förstår ni längtar tillbaks! 🙂
  Synd vi inte kunde träffas då över en fika! Får väl bli en annan gång.

  Ha det gott o njut……SommarKramar

  1. Inte längtar vi tillbaka, men vi hälsar gärna på. Efter midsommar kommer vi att kunna rulla hur som helst – kors och tvärs och närsomhelst, så då hör vi av oss när vi kommer tillbaka!

   Detsamma
   Kram

Kommentarer är stängda.