Ulricehamn och Mariestad

Igår for vi till Ulricehamn efter jobbet. Det är många år sedan vi var där så det kändes trevligt att återvända. Men naturligtvis var det fullt på ställplatsen vid kallbadhuset. Vi for därför en liten bit ytterligare efter sjön, söderut, och stod på den andra anvisade platsen för husbilar. Där var vi en handfull bilar och visst stod vi lite snett men det gick bra att sova ändå.

Efter frukost for vi till Mariestad. Ett ställe vi inte besökt med husbil tidigare. Här finns plats för ca 38 bilar på piren, vid hamnen. Tillgång till toalett dusch fyllning och tömningsmöjligheter. En dygn här kostar 160 kr eller 190 med el. Platserna är på asfalt och väl uppmärkta med bra plats mellan bilarna.

Vi tiden cykeltur efter lunch och har en förhoppning om att hitta ett ställe vi kunde slå oss ner på och ta ett glas öl av märket Mariestad. Men men. Här fanns en del snabbmatsrestauranger som var öppna men de serverade inte öl.

Det blåser en del och det visslar och viner i båtarnad master och tåg. Väderprognosen lovar ösregn här i morgon eftermiddag så då får vi se vart vi hamnar. Nu fortsätter vi att njuta av solen lite till, trots att näsan och kinderna börjar kännas varma 😀


14 reaktioner på ”Ulricehamn och Mariestad

  1. Vi får nog alla vara beredda på ösregnet som kommer från söder och väster. Just nu nådde det oss i Heiligenhafen med blixtrar och dunder 😳😱

  2. Meteorologerna har ofta fel vad det gäller var solen ska vara, kan de ha fel att det inte bli regn imorgon.. 😀. Ja hoppas kan vi ju alltid för jag står inte så många mil från er oxh vill inte ha regn

  3. Vi klarade oss från det värsta ovädret. Här i Danmark var det nog värst på Västkusten Jylland och det åkte vi ifrån Här i Köpenhamn bara lite regn.
    Nu kör vi till Österlen idag.

  4. 2 jättefina ställen har ni besökt 🙂 Men Mariestad är ett ställe som jag gillar skarpt för alla kullerstensgator och små nybyggen(lägenheter) som jag skulle kunna bo i :)) Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.