Hemmahelg

Den här helgen bestämde vi oss att stanna hemma på Hätte Camping. Här har alla sommarsäsongare anlänt och det spikas golv till förtält, vindskydd sätts upp och man håller på att ”boa in dig” för fullt. Trots att vi också har en årsplats här så har vi inga prylar som sätts upp. Endast en liten matta att torka av fötterna på.

Det grönskar i naturen och blommorna är praktfulla.

Idag, lördag, är det Smålands Längsta Loppis på Storgatan. Jag har dock inte cyklat dit. Det brukar vara trängsel och mycket folk. Jag stannar här och bara tar det lugnt i helgen.

4 reaktioner till “Hemmahelg

 1. Ja det där med att ”boa in sig” har ägarna varit med om ett flertal ggr då allt ska upp med den kvinnliga ägarens föräldrar. Många gånger finare möbler, vitvaror etc än hemma. Ibland fick också ägarna känslan av att man skulle minsann bräcka grannarna..
  Lycka till med fynden på marknaden och trevlig helg!

  1. Nog är det väl då att ”vi ska ha det finare än grannarna” Staket, blomsterarrangemang, lampor och trädgårdstomtar. Då är det skönt med husbil tycker jag. Inte en massa måsteprylar. Det blev inga Loppisfynd

 2. Samma här, vi tar det lugnt, vi åt frukost halv elva, vi upptäcker bilen och bara njuter av utsikten över Vättern. Gyllene Uttern kramar

  1. Att ta det lungt på morgonen är så jätteskönt när man annars bara stressar i väg till jobbet, alla vardagar Fin frukostutsikt gör att det smakar än godare
   Kram

Kommentarer är stängda.