Kylan håller i sig

Vi har det alldeles ovanligt kallt i år. Och alldeles ovanligt mycket snö. För två år sedan blommade snödropparna. Det kommer att dröja länge innan de kommer upp i år. Kylan ska ju hålla i sig en bit in i mars. Och då pratar vi -10 och kallare under nätterna. Igår borstade vi återigen av husbilstaket. Det var en dm igen och blir det töväder blir det ju onödigt tungt Även om taket håller så är det ändå skönt att få väck den snön. Idag skiner solen, kors i taket! Men eftersom det blåser snålt är det ändå inget skönt ute, så jag fortsätter hänga i soffan.

 


14 reaktioner på ”Kylan håller i sig

 1. På södersidan om ägarnas hus har det kommit upp snödroppar, ,en de har nog det tufft om natten. På samma sida vid lunchtid idag var det nästan 15 grader varmt, så var det inte imorse kan ägarna avslöja.
  Tur jag står inomhus så ägarna slipper ”skotta” mitt tak

 2. För er som inte har värme på i bilen, händer säkert inget med en massa snö på taket. Men det kan se övergivet ut, att inte sopa bort den. Värre är det för oss som har värme på i bilen och den is som bildas på taket. Det är bland annat därför jag vill bygga ett husbilsgarage.
  Vinterkram

 3. Ja visst är det tråkigt jobb att få bort snön….men tyvärr ett måste. Vi har ingen värme på men laddar batterierna och några dagar innan vi tänkt oss åka så ska vi nog ta och slå på värmen också. Ha de gott i solen den skiner på oss också. 😀

  1. I år har det ju varit extremt. Visst är det skönt att få igång värmen nån dag innan man ska bo i bilen. Det är ju lite kyligt annars. Hoppas ni får det härligt på er lite annorlunda tur!

 4. Det har varit en kall o snörik vinter i år, dessutom snöar det just nu.😄Visst längtar vi till att få ut o rulla…för oss verkar det dröja pga ff sjukdom😔Kram till er

 5. Vilka vinterbilder! Ja, nu är det verkligen kallt! Vi har 12 minusgrader, och vår marina är inte längre isfri trots att vi har propellrar i vattnet och den SKA vara isfri. Just nu ligger vår båt inbäddad i is … 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.