Gott slut och Gott Nytt

Nu är det endast några timmar kvar av 2017. Ett 2017 som inneburit mycket skratt och glädje, men också sorg och tråkigheter. Precis som livet kan vara, alltså. Huvudsaken är väl att vi borstar av knäna och står upp igen och hittar smajlet på läpparna.

2018 är oskrivet, ett tomt blad. Där vet vi ingenting om vad som kommer att hända. Naturligtvis har vi förhoppningar, planer och drömmar, precis som du säkert har.  Vi hoppas ju förstås att drömmar och planer kan förverkligas och då tror vi att vi får ett härligt husbils-år. Naturligtvis kommer du att få läsa om allt spännande här på bloggen – men vad det är, håller vi på ett tag.  Oavsett så önskar vi dej ett riktigt Gott Nytt År, med en bild från ett midsommarfirande i Spanien för något år sedan.307276_3829296662387_97308892_n

17 reaktioner till “Gott slut och Gott Nytt

  1. Ett riktigt gott nytt år önskar vi er. Vem vet om vi syns på vägarna under 2018, ett spännande år har vi framför oss.

    1. Merci beaucoup et bonne année à vous aussi 🙂
      Det är hög tid att börja träna på franskan nu 😀
      Kram

Kommentarer är stängda.