Gott slut och Gott Nytt

Nu är det endast några timmar kvar av 2017. Ett 2017 som inneburit mycket skratt och glädje, men också sorg och tråkigheter. Precis som livet kan vara, alltså. Huvudsaken är väl att vi borstar av knäna och står upp igen och hittar smajlet på läpparna.

2018 är oskrivet, ett tomt blad. Där vet vi ingenting om vad som kommer att hända. Naturligtvis har vi förhoppningar, planer och drömmar, precis som du säkert har.  Vi hoppas ju förstås att drömmar och planer kan förverkligas och då tror vi att vi får ett härligt husbils-år. Naturligtvis kommer du att få läsa om allt spännande här på bloggen – men vad det är, håller vi på ett tag.  Oavsett så önskar vi dej ett riktigt Gott Nytt År, med en bild från ett midsommarfirande i Spanien för något år sedan.307276_3829296662387_97308892_n


17 reaktioner på ”Gott slut och Gott Nytt

  1. Ett riktigt gott nytt år önskar vi er. Vem vet om vi syns på vägarna under 2018, ett spännande år har vi framför oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.