Jul i Dalarna 

I onsdags åkte vi upp till Mockfjärd och vår dotter Ida och Daniel. När vi passerade Mjölby och ”potatisrondellen” hade den blivit Julgris och fått kultingar. 

Det var bra väglag, utom sista biten förbi Björbo. Där var det knöligt och isigt. Och jullikt, verkligen.  

Lite julklappar här med förstås.  Vi fick BordAtlas så vi kan kika på ställplatser i Europa, vacumpåsar så vi kan trycka ihop täcken etc. Och nu var det Görans tur att få ”Boken om mig” Nu kan vi båda två skriva våra memoarer 🙂

Idag, fredag, blev det en tur in till Borlänge.  Vi träffade först familjen Fajersson. Så roligt att ses igen, det var ett tag sedan sist! Sedan blev det Kupolen och mellandagsrea. Eftersom julen nu är slut, blev det sushi till lunch. Sedan en vända på Norra Backa Handelsområde. Där hittade vi musslor så till kvällsmat blir det Moules Frites 🙂 

6 reaktioner till “Jul i Dalarna 

    1. Med hjälp av nästan 300 olika frågor, indelade i barndom, ungdom, vuxen och seniortid , får jag direkt i boken svara på hur privatliv, yrkesliv, kärleksliv och allt mellan himmel och jord har sett ut för mig fram till nu. Våra döttrar vill få reda på allt!! om oss 🤣 Sen skriver man ju ner vad man vill, men det kan ju vara lite roligt att skriva om lekkamrater, första kärleken, fadäser och roligheter.

Kommentarer är stängda.