Mera jul 

I går kväll besökte vi Brunnsparkskyrkan här i Tranås. Sofia Källgren och Robert Wells hade julkonsert. Det var bara hur bra som helst. En lagom mix av traditionella julsånger, varvat med häftiga BoogieWoogie där Robban verkligen gick lös på pianot.

Jag passade också på att köpa Robbans senaste cd. Den musiken passade perfekt idag när jag skulle rulla julköttbullarna. Jag brukar göra riktigt små köttbullar med en svag smak av kanel i, till jul. Det gick som en dans. Den bästa köttbullsrullarmusiken på länge 😉

14 reaktioner till “Mera jul 

    1. Bra där, Nils-Åke. Du verkar vara en duktig kock. Vi har inte heller besökt julkonserter i nån stor utsträckning tidigare, men ”plötsligt händer det…”

  1. Kan tänka mig att det var bra. Robert Wells skulle jag också vilja se o lyssna på live o även vid köttbulle rullningen verkar det som 🙂 Kram vänner

Kommentarer är stängda.