Södertälje 

Ibland kan det bli väldig trafikstockning här hemomkring. När jag tänker på köer blir jag att tänka på det tyska Stau, det är ju ofta så på de tyska autobahn. Idag när vi åkte mot Södertälje, fick jag lite ”Tysklands-feeling” Det var nämligen helt stopp på  E4an. 

Det visade sig att det var en långtradare som fattat eld. Ingen kom dock till skada som tur var. Vi hade siktet inställt på campingen här i Södertälje, men när vi kom dit vände vi. Det var fullt av husvagnar från något annat europeiskt land. Vi blev lite villrådiga för det är väldigt dåligt med ställen att stå på här. Efter en inköpsrunda på Ica Maxi visade Elin oss ett ställe. Det är ingen ställplats utan en parkering hon själv står när hon jobbar sent. 

Efter en god middag uppvaktade vi födelsedagsbarnet med någon present. Eftersom de båda passade på att förlova sig på Elins födelsedag, blev det även en förlovningspresent till dem. I morgon kalasar vi vidare. 

10 reaktioner till “Södertälje 

 1. Det var Tysklands känsla på E6 söderut med idag. Lastbil på lastbil i höger fil och stressande bilister i vänster fil. Tog gamla E6 en bit pga asfalterings”stau” och körde om alla som kört om oss på vägen innan. 🙄😜😂

 2. När jag ser dessa enorma köer, så säger det bara Dusseldorf i min hjärna. Totalstopp mil efter mil, in till stan, klockan åtta på morgon. Södra länken skulle ”rädda” stockholmarna, men hur gick det? Inte bra alls! Det sägs att det går inte att bygga bort köer, inte ens med de bredaste motorvägar.

 3. Det är en sak jag är rädd när man kör om lastbilar o långtradare, att dom ska börja brinna eller nåt hjul ska explodera just då…usch hemska tanke.😳😖. Tur att ingen kom till skada. Kul med förlovning för ungdomarna o lite fest o kalas på det 😄. Kramar

  1. Ofta känner jag likadant – en otäck känsla precis när man är på väg om. De vinglar (tittar i telefonen!) och äter och håller på med en massa annat. Och så däckexplosioner etc. Huvva!!
   Då är kalas mycket trevligare 🙂
   Kram

Kommentarer är stängda.