Söderköping 

Vi lämnade ostkusten och for till Söderköping i morse. På Ställplatsen vid Göta Kanal finns det 22 platser. När vi kom fanns det gott om plats men sedan blev det fullt och väldigt många husbilar har fått vända. Här finns tillgång till servicehus ca 400 m bort för på ställplatsen finns inga faciliteter. I år kostar det 185 kr natten 

Vi tog en promenad och hittade fantastisk god sushi till lunch. 


Senare blev det naturligtvis glass, trots att kön var lång. Vi fick också ett snabb-besök av vännerna L&Y som kom på cykel då de hälsade på släkt här i stan.  Vädret var helt fantastiskt och vi satt ute länge på kvällen.  

12 reaktioner till “Söderköping 

 1. Den mysiga staden besökte jag för några år sedan, stod perfekt vid någon skola (har jag för mig att det var). Ägarna minns de goda glassarna och kön för att få en glass.. 😀

 2. Söderköping är verkligen jättemysig, och glassen på caféet megastora 😂
  Har ni provat trapporna upp till utkiksplatsen? 😜
  Ha de gott Kram

  1. En glass blir som en lunch! Utkiksplatsen har vi inte besökt denna gång, det var ju läge för att vara i skuggan igår och just nu regnar det ….
   Kram

 3. Ni har varit i vår hem stad. Vi stannade till på ställplatsen i Söndags bara för att se hur den såg ut. Vi skulle besöka kusin på i Söderköping var bjudna på middag.

Kommentarer är stängda.