Valdemarsvik 

I går morse lämnade vi ett soligt Borensberg. Vi mellanlandade en snabbis i Linköping för ett kompletterings-inköp som även blev ett litet nyköp (mer om det senare). 

När vi kom hit till Valdemarsvik var det helt fullt. Vi ställde oss därför på parkeringen bortanför ställplatserna.  Jag började med lunchen, men så kom jag på att jag läst om att man får stå två dygn här samt att man måste lämna platsen senast kl 13 Göran gick därför iväg på lite spaning.  Efter en liten stund ringde han och jag körde in. Det var då en bil som var på väg och vi fick den platsen. Det finns 19 platser och de kostar 175:- med el. Servicehuset är av mycket hög standard och det finns att man behöver och lite till. 

Efter en promenad runt hamnområdet träffar vi en CoS-are (Carthago Owners Sweden) Det visar sig vara goda vänner med våra vänner. Så trevligt att träffas när vi bara sett dem på bild tidigare. 
Kvällen tillbringades sedan på Allsången. 

Vi och ett par tusen andra fick lyssna till, och sjunga med. 

Allsångsledaren i husbandet Titanix Kvällens stjärna var förstås Magnus Carlsson men många andra, otroligt duktiga killar och tjejer, äntrade också scenen. Det blev en oväntat trevlig kväll 

13 reaktioner till “Valdemarsvik 

  1. Har ju läst att ni är där nere på samma ställe som våra Cos vänner 😄Kul att ni har det bra o dessutom fått lyssna på bra artister 👍🏻.kram

  2. Där har vi också vart för flera år sedan,fint ställe att stå vid!
    Fortsätt väg 212 mot Gryt,så kommer ni till Fyrudden!
    Där stod vi också för några år sedan,bra ställe det med 🙂

    Ha det gott o njut vidare…….Kram

Kommentarer är stängda.