Mera Marseillan Plage 

Eftersom våra andra vänner också kom till ”vår”  Camping, stannade vi kvar några dagar längre än vi tänkt från början. Det har blivit några cykelturer, bla till Agde där vi passade på att handla lite på Hyper U. Cykel-vädret var nästan perfekt, lite blåsigt bara.  Men vad gör det när vi har elcyklar.  Naturligtvis blev det stranden och havet en stund igen. Senare friskade vinden i och då fick det bli poolen istället, så vi slapp bli helt sandblästrade!

Igår, lördag, besökte vi restaurang Le Ferme Marin alldeles strax norr om Marsellian Village. Här kan man äta skaldjursbuffe för 29,90€ Vi hade turen att få ett bord, men så hade vi bokat i förväg vilket är ett måste. Här fanns allt i skaldjursväg och vi som vi tycker om det, frossade. Vi satt i nästan två timmar och bara njöt.
När vi cyklade tillbaka till campingen stannade vi för lite vinprovning på Cave Richmer. Ett gammalt anrikt vinkooprativ som fyller 80 år i år. Det blev nån flaska inköpt.

12 reaktioner till “Mera Marseillan Plage 

  1. Inte helt juste att visa så mycket smarrig mat …;) I de södra delarna av Polen och Tjeckien är det inte så lätt att få tag i skaldjur direkt… Passa på och njut! 🙂

  2. Nu är jag ingen skaldjursfantast , beroende på allergi . Men kul att ni fått äta det ni gillar 😄Kul med vinprovning på väg hemåt också 🤗Kram

Kommentarer är stängda.