Blanes 

I torsdags (förrgår) körde vi iväg till Blanes och Camping Bella Terra.  En mycket fin Camping som har två områden. Ett vid havet och ett på andra sidan vägen. Vi står mot havet. Servicehusen är väldigt fina och fräscha.  Vi blev först anvisad en ganska solig plats men där var det på tok för trångt så vi letade vidare och fick en perfekt plats med lagom mycket skugga.  Tyvärr droppar det lite sav (eller vad det nu är) från träden, så möbler etc känns nu lite kletiga. Men det går lätt att torka bort.  Och vem vet  – det kanske kommer en regnskur och tvättar dem rena om nån vecka.

Vi har havet bara ett stenkast bort och det är en perfekt strand. I går kom våra vänner från Uppsala så de fick platsen intill. Nu kommer vi att hänga ihop ett tag för det är alltid lika roligt att träffas!  

I går kväll cyklade vi efter den långa strandpromenaden in till Blanes. Efter mycket kikande hittade vi en restaurang, Méditerranéen som serverade oss en mycket god trerättersmiddag. ​

Idag har det bara blivit lite strand och nu gömmer vi oss i skuggan. 

12 reaktioner till “Blanes 

    1. Ja Costa Brava-kusten bjuder på många fina pärlor. Vi tycker dock bäst om Platja D’ Aro och rullar snart dit. Det är skönt när det inte är nån trängsel på stranden!
      Kram

  1. Det verkar vara riktig värmebölja söderöver nu! Fast faktiskt i Sverige också. Idag har vi både hunnit med brunch i solen på en uteservering och sedan häng med grannarna på bryggan. Nu lite paus inomhus innan det ska grillas … 😉

    1. Så härligt att även ni fått ta del av värmen. Hoppas det står sig över midsommar. Här kan det dock få bli nån grad svalare, det gör inget… Ha det fortsatt mysigt

    1. Vi har det faktiskt ovanligt varmt och härligt. För når år sen måste jag köpa mej en fleecetröja och vi gick in i husbilen halv nio….

Kommentarer är stängda.