Det går inte fort, men det går 

I oktober -16 sprang mitt liv för fort.  Så fort att jag kraschlandade. Ända in i kaklet. Vägen tillbaka är inte helt enkel men det går, om än långsamt. Men det är väl långsamhetens lov jag ska lära mej.  Nu är jag i alla fall på gång.  I tisdags började jag arbeta så smått och det känns bra och med en sån här utsikt från stadshuset där jag sitter, ska jag väl inte klaga. 

18 reaktioner till “Det går inte fort, men det går 

 1. Kul att du börjat jobba igen Var rädd om dig och lyssna på om och när kroppen signalerar något
  Kram

 2. Först vill jag säga Förlåt! Att vi varit och är, så självupptagna, att vi inte har kommit och hälsat på, detta trots att vi bor så nära och trots flera inbjudningar. Samtidigt vet jag, att när man är riktigt slutkörd, även om jag inte varit framme vid stopptecknet själv, orkar man inte umgås. Att bara höra en telefonsignal, kunde starta den värsta huvudvärk hos mig.

  Vad roligt att du kunnat börjat jobba igen. Jag var hemma två halvdagar från jobbet i veckan. Då låg jag på sängen och funderade, på alla som inte orkar gå till jobbet. Vad skulle jag ta mig till själv?
  En stor varm solig vårkram från Matts & Birgitta

  1. Matts du är förlåten fast inget finns att förlåta. Det känns skönt att ”börja bli normal” igen. Du ska också vara rädd om dej!
   Hättekramar till er båda

 3. Din senaste kommentar tycker jag var bra. Det gäller att gå långsamt fram, då det är lätt att vilja för mycket. Jag tyckte det var kul att träffa er och tror att ni tillsammans hittar en bra och rolig balans framåt. Att få tid att skratta och göra roliga saker är viktigt! Kramar

  1. Ett gott skratt förlänger livet och det tror jag är alldeles sant. Och viktigt, precis som du skriver. Men även att träffa sköna människor ger så mycket energi.
   Kram

 4. Kul att du är på G. MEN man måste lära sig att ta det lugnt inte ställa för stora krav på sig och kunna säja nej. Jag lärde mig något år innan pensionsåldern.
  Må väl trevlig helg

  1. Det har varit en tuff läroperoid och jag hoppas verkligen att jag lärt mej säga nej och bry mej om mig själv mer. Vara snäll mot mej, som en arbetsterapeut sa.
   Tack detsamma till er

 5. Hoppas det funkar bra för dig att jobba! Små steg!!
  Själv börjar jag jobba 75% imorgon 😬.
  Svårast är nog att inte hamna I det där hålet igen…..
  Ha de gott Kram

Kommentarer är stängda.