Bloggbesök 

Efter att jag hade arbetat mina två timmar idag for jag återigen ut till husbilen och Hätte. Det är ju så jätteskönt att sitta ute i solen under dagen. Idag var det dock lite mera moln så jag tänkte att jag åker hem till lägenheten och plockar i ordning lite innan Göran kommer hem. På min väg tillbaka ser jag en Concorde parkerad. Vid en närmare titt är det husbilen Ellen. Jag stannar till och knackar på och hälsar Elisabeth och Lennart Välkommen till Tranås. Vi pratas vid en stund. 

Lite senare när vi är tillbaka på Hätte kommer Elisabet och Lennart och hälsar på en stund. Naturligtvis pratar vi resor och de har många härliga tips att dela med sig av. Alltid lika roligt att träffas.

 Tack för titten och ha en  fortsatt god tur! 12 reaktioner till “Bloggbesök 

 1. Hoppas det går bra för dig att jobba 😊
  Håller med dig! Så många nya vänner man fått p g à bloggen 😊 🌸 Det absolut bästa med det!
  Kram

 2. Stort tack för ditt initiativ att stanna och knacka på Ellens dörr! Det var mycket trevligt att få hälsa på dig och Göran på Hätte Camping. Tiden går snabbt när man pratar resor. Ha dé riktigt bra!

  1. Tack själv Elisabeth,att tog er tid att slå ihjäl lite tid tillsammans med oss. Tiden går ju som bekant väldigt fort när man har det trevligt. Ha det så gott ni med,på er tur.
   Kram

Kommentarer är stängda.