Skanör-Falsterbo 

I går blev det sovmorgon. När vi ätit frukost tog vi en promenad ner till stranden. Vid parkeringen utanför First Camp,  Sibbarp knallade det omkring en fasan. Det var många år sedan jag såg en sådan. Campingen ligger bra till, nära Öresundsbron och nära havet. Personalen i receptionen var mycket tillmötesgående och hjälpsam. Vi är ju med i CaravanClub och en av medlemsförmånerna är halva priset vissa tider på First Camp. För att få det billigare priset, skulle man boka i förväg på nätet. Den informationen står inte i medlemshäftet. Nu löste det sig ändå så vi fick halv priset. Tack. Campingen har fina servicehus och jag kan mycket väl tänka mej att bo där igen.

Strax innan lunch lämnade vi Sibbarp och åkte till Skanör. Där finns Rögeriet där vi köpte lite gott till en sen lunch.

Det finns möjlighet att stå över med husbilen där, men det var så sneda platser så vi for vidare till Falsterbo.  Där ställde vi oss vid Strandbaden, Naturrum.  Platt och bra gräsunderlag. En bit därifrån ligger havet.

Vädret var fantastiskt och vi satt ute i bara T-shirt och shorts. I morse regnade det.


10 reaktioner på ”Skanör-Falsterbo 

  1. Strax bortanför campingen har jag stått några gånger så mina ägare har vandrat på de vidsträckta gröna ytorna vid campingen. Någon gång blåste det riktigt, riktigt kallt och vid nästa tillfälle var det sol och värme.

  2. Det är 17 år sedan vi var i Skanör – Falsterbo. Jag kommer i håg två saker, en var en ”Jumbo Amerikan” som frågade efter vägen till Nordkap och nummer två, var att havet var grönt av alger.
    En vårkram från Aneby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.