Mot Skåne 

I torsdags släppte vi på handbromsen och for söderut. Målet var Skåneporten och Bengt i Örkelljunga. Det var många på ställplatsen och den var nästan full under natten. På morgonen lämnade vi nycklarna till Bodelsverkstaden hos BiÖ för eftermontering av ett nytt larm samt fukttest. Det är lite småtrist att gå där och vänta. I och för sig finns det många fina husbilar att kika på, med de är i dagsläget inte så intressant eftersom vi är så nöjda med den husbil vi har.  Ett udda ekipage som fanns där var en djupröd Guldwinge med sidovagn och släpkärra

 När vi var färdiga i Örkelljunga for vi ner till Malmö och First Camp, Sibbarp. Vädret var jätteskönt och vi satt och njöt i solen.

Efter ett tag ringde Birgitta och Per att de var på ingående.  Vi hade tidigare bestämt med dem att hänga med till Malmö Arena på konsert. De fiskade upp och vid campingen och vi for in till Arenan. Innan konserten åt vi tillsammans på restaurang Vapiano. Jag åt en så god glutenfri pasta att jag glömde fota. Göran åt en risotto. Sen blev det konsertdax

Johan Boding med kör tolkade Freddie Mercury och Queens låtar. Det var klassisk rock’n’ roll och arenan kokade av energi. Jag försökte lägga en liten videosnutt här men det funkade inte. Du kan däremot söka på Night of Queen Johan Boding så hittar du bla Bohemian Rapsody på Youtube.

Kvällen avslutades hos oss i husbilen med mycket prat och skratt

10 reaktioner till “Mot Skåne 

  1. Tänk om vi hade stannat hos Bengt på sena kvällen, då hade vi ju träffats! I stället körde vi högre upp innan vi stannade för natten
    Kram

  2. Malmö ska jag få komma till. Troligen blir det under senare delen av maj så följer som vanligt er blogg för att se om det blir några tips för ägarna.

Kommentarer är stängda.