Geocaching 

Igår åkte vi ut till husbilen på Hätte Camping. Oj så skönt att börja bo i den emellanåt igen.  Gissa om jag har sovit gott?! Det gör jag alltid i husbilen. Idag plockade vi i ordning i husbilens ”garage”  och flyttade om lite med stolar, grill och cyklar så det blev lite bättre och smartare. Även om solen inte ville visa sej, så grillade vi korv till lunch. Jag tycker det är gott, i all enkelhet. Vi hade också ett kort besök av två rådjur 

På eftermiddagen kunde vi ana att solen fanns bakom molnen och vi gick på en geocachingprommenad. Geocaching är en typ av skattjakt, där man letar upp en cache (en burk eller liknande) loggar sitt besök med papper och penna samt på datorn eller i appen i telefonen. Cacher finns över hela världen. Vill du veta mer kan du kika här. Vad är geocaching 

En del cacher är inte speciellt svåra att hitta, medan andra kan vara riktigt kluriga 

15 reaktioner till “Geocaching 

 1. Husbilslivet älskar mina ägare. Finns så mycket positivt att säga om det när de tar mig på olika turer. Precis som ni säger, man kan göra saker i all enkelhet. Minns i somras när jag var på väg hem från Kroatien och den manlige ägaren blev trött. Då stannade ägarna till vid en bra plats längs med vägen, den manlige ägaren sov en stund och när han vaknade hade hans älskade fru lagat lite mat. Sedan var det bara att köra vidare, mätta och belåtna

 2. Visst myser man i husbilen 🙂 Det är balsam för själen. Geocaching det skulle bli svårt för oss häruppe nu i snön 😉 Men kanske vi testar i sommar. Kram till er

  1. Att ha husbil är avstressande, verkligen balsam för själen som du skriver. Ni får testa geocaching när snöns smält, det är riktigt roligt 🙂
   Kram

 3. Trots att vi inte kan resa än på ett tag, visst finns längtan att åka nu, innan alla kommer ut. Vi har bestämt att det skall gå bra att vänta och då kommer det att göra det. I år skall vi hinna med att putsa alla fönster hemma, det är lite avstressande det också. Njut & ha det gott!
  Kram

  1. Förstå att längtan är stark och ni får väl träna tålamod under denna period kan jag tro. Att pusta fönster är ju nödvändigt ibland, om än inte speciellt roligt…..
   Kram

  1. Cache-letande går lite i perioder här med, men det är en trevlig sysselsättning och man kommer ut på promenader/cykelturer man kanske inte kommit ut på annars. Hoppas ni kommer igång igen, ni med 😀

 4. Vad skönt att höra att HB’n läker 💞
  Har tänkt på det där med geocath i flera omgångar men har inte riktigt fått grepp om det. Ser fram emot att ses under säsongen så får ni berätta på riktigt 😋

  1. Tack, husbilslivet är bäst 🙂 Då måste vi absolut få till nåt, där vi kan gå tillsammans och hitta lite skatter. Det skulle vara jätteroligt. Vi funderar faktiskt på att åka åt ert håll över sista april 😀

Kommentarer är stängda.