Vinter 

Hela plötsligt och utan vidare blev det vinter.  Vi som knappt haft nån snö alls tidigare. I och för sig behövs grundvattnet fyllas på men just nu kändes det ganska onödigt eftersom våren var på gång.  Nåja, det töar för fullt och snart har vi nog barmark igen.


15 reaktioner på ”Vinter 

  1. Ägarna får förhoppningsvis se vårblommorna efter helgen då 6-7 plusgrader hade tagit hårt på snön då de lämnade hemmet imorse.

  2. Visst är det underbart att det kom nu och inte i april! Fast visst hade det varit smidigare med regn. Men då hade inte barnen haft roligt ett par dagar.
    Kram

  3. Ja väldigt onödigt! Fast här nere smälte allt som kom bort på ett par timmar igen! Idag ska solen skina i Ullared och de har lovat minst 6 + grader, utan blåst!! Så kanske kan man sitta ute lite 😊 Ha en go helg Kram🌷

Kommentarer är stängda.